Skip to main content

Me Being In Love

Yes, it's me. I am the one that being in love right now.
It's suck 'cause I damn admitted it. I got my ego dude.
I'm not that kinda girl that will falling hard for any guy. I'm never being in love in any relationship before.

This is my FIRST TIME FOR BEING IN LOVE AND IN A BESTFRIEND-RELATIONSHIP...
Can't say that we are in a couple-relationship because we really didn't have any couple-relationship. He's my bestfriend and yes, we're so close to each other 'till people around us thought that we're in a couple-relationship.
Again, WE ARE NOT IN AN OFFICIAL COUPLE-RELATIONSHIP.
He never mention about 'couple' thing but he admitted that he's in love with me. He said that he doesn't want any commitment in any couple-relationship because he's already done with his past couple-relationship(s).
And yes, I do damn admit that I do like him, I mean, I do l-l-l-love him.
OMG ! I talk about love. Euw, yuck.

UNFORTUNATELY YES, IT'S TRUE AND REAL AND SERIOUS AND SILLY AND FUNNY AND DAMN THIS IS STUPID ! Hahaha.
I'm 21 and there is no wrong for me from being in love right ? Okay, don't answer that.

I met him in 2012, September. I never thought he's gonna make me falling like a 'silly girly girl falling hard' to him.
It just so unpredictable ! He's not a kinda guy that I'll like. That what I thought.
He changed my perception.
He changed my point of view.
He changed everything.
And I hate him. Yes, I do. Okay, No I'm not.

It's kinda silly and stupid to realize that I am already falling for a guy.
I never thought this time will come.
I never thinking about finding any guy in my life before.
I dont have any that so-called dream guy before.
I wont even mind if I had to marry with the choice of my family before.

Now, everything changed. I found him. He's the one that I need.

Dear you,
I found you here, will you always stay ?



Comments

Popular posts from this blog

Apa itu Mirrored Dance ? Well, this is it.

Kalau korang ada baca entri yang NI dengan yang NI, Video yang digunakan dalam entri tu dah di mirrored kan. Biasanya diorang created Mirrored Dance Video tu untuk diorang gunakan untuk belajar buat dance yang dalam video tu step by step. Maksud Mirrored tu ialah cerminkan atau flip-terbalikkan. Senang nak belajar step dance kalau guna Mirrored Dance Video ni. Sebab kiri dan kanan dancer di dalam video dah di terbalikkan supaya sama dengan kiri dan kanan kita. Macam dalam gambar kat bawah >


Before :)

After :)
So, bila dancer tu keluarkan kaki kiri tak ada lah korang entah apahal tiba-tiba keluarkan tangan eh kaki kanan pula. Faham ?


Biasa saya suka tengok mirrored dance video kat channel MirrorHD dan GiGiMVs.
Tapi yang paling terbaik kat SuperInfectedmushroo. Ni baru betul belajar dance step by step. Dancer dia pun cun. Erk ? haha :)











Paling suka group dancer yang ni. I was there as a audience ! Haha :) 3 tahun dulu. Perghh, lama siot. Lama juga dok mencari video ni kat YouTube. Ta…

Disebalik ketandusan idea menaip

Perghh, bosan gila lah. Nak tulis kat blog tapi tak ada idea lah pula ! Erk.
Tidur best ! :D
Apa saya merepek ni. Oh, tidak !

Muahaha. Ini lah jadinya bila dah tak ada idea nak tulis apa kat blog. Merepek sorang-sorang, confirm tiba-tiba follower korang lari seketul seorang demi seorang. <-- ini kisah benar. Haha XD

Agak-agak korang apa sebenarnya yang saya nak tulis ?
Sebenarnya, petang tadi online konon dengan niat nak tulis sebuah entri kat blog. Tajuknya lebih kurang macam ni >
Apa beza adik perempuan no. 1 dengan no. 2 ? Tapi, tiba-tiba tak ada feel pula bila nak taip sepatah dua perkataan kat entri yang tajuknya konon meletup lah sangat tu. Tiba-tiba otak rasa blank. Taip sepatah perkataan padam dua patah perkataan. Ehh ? Agak-agak lebih banyak tekan Backspace dari Enter. Dah tu asyik-asyik termenung saja. Entah apa yang dimenungkan. Tengok pokok, tengok langit, tengok atas, tengok bawah. Idea yang asalnya mencurah-curah sebelum ni, sekarang dah hilang pula. Dah lebih seja…

Pregnancy Diary : First Trimester

Bismillahirrahmanirrahim.

Syukur Alhamdulillah, sebenarnya sekarang sudah third trimester pregnant. Dah masuk 34w, dan insyaAllah bakal melahirkan MARjunior dalam masa sebulan lebih ni. Moga dipermudahkan-Nya, moga MARjunior sihat sejahtera cukup sifat hendaknya. Rezeki dan rahmat Allah dalam perut mommy ni, InsyaAllah akan dijaga, dihargai sepenuh hati.

Penghujung bulan August, 2013.
Dah dapat rasa badan lain macam, hati pun asyik rasa yang saya memang pregnant, dan bila buat pregnancy test memang confirm, positive. Masa ni still tak dapat nak bagitahu sesiapa lagi. Not even my husband. Masa ni husband jauh, dekat Ipoh. Saya di rumah mak di Beranang. Even mak ayah pun tak tahu apa apa lagi. Lama simpan.

Awal bulan September, 2013.
Baru nak bagitahu husband yang saya pregnant melalui phone call. Masa bagitahu tu entah kenapa hati rasa rapuh lain macam. Menangis non stop. Husband pujuk pun still can't stop crying. Tu la, siapa suruh duduk jauh daripada isteri. Orang rindu tau tak. …