Skip to main content

BWF

Hi fellow readers.

Siapa tengok YONEX BWF World Badminton Championship ? Saya tengok, kat Astro je. Siapa rasa dia sekarang ni duduk kat Malaysia sila sokong Lee Chong Wei kat perlawanan YONEX BWF World Badminton Championship yang diadakan di London. Harap-harap beliau menang lah. Lee Chong Wei yang cute memang terbaik ! Haha. Maaf, tapi sila setuju yang beliau cute. Err :)

Match Start !
Awww, melt~

Arghhhhh, sibuk ah you Lin Dan !


Match End !
YES, akhirnya ! I am the CHAMPION :D

Sila menangis sekarang Lin Dan !

Comments

QaRr JaliL said…
cool..tapi takde banner la..huhu
bp said…
salam,comel blog
tumpang Tingal Link Sikit Ya
JOM TONTON  hbo,spot ,cinemax,max hd.,Tnt movie,nasional geopgrafi.,espn.,spot megamix ,star movie ,disney channel,history channel ,animal planet , discovery channel and more channel free CLICK TO WATCHING
NAK DENGAR RADIO  MALAYSIA ONLINE FULL LIST RADIO VISIT LINK TO LISTEN
TO WATCHING TV3,TV2,TV1,TVi,JAKIM TV ,MOB TV ,1HUJAU TV CLICK LINK TO WATCHING
pinky_liscious said…
ok baru tau bwf tu apa..hehehe..btw link tu utk wat kat dlm blog then org leh pomote diorg pnya banner eh??
kaizen said…
x reti buat banner...

*tuan blog nk DUIT RAYE x// meh la dtg blog...ade kontess nih...
pinky_liscious said…
apple zara..hehe...letak la banner u kat page i... i da wat da advertise tu...;)
Apple Zara said…
@Jalil & kaizen & Abe : Boleh buat free banner online kat mybannermaker.com :)

@pinky : I da letak. haha :D
ahsfantasy24 said…
first time jenguk cni..
nice blog!

:afzan bogger:
hafiz hafizol said…
I xdek banner la u. Maklumkan bloger x fmes pun
Wuming said…
Wah... sedia ruang untuk orang buat iklan blog..

http://apa-apapunada.blogspot.com/
roq said…
sayangnye chong wei kalah :(

singgah2 la sini ye :)

Popular posts from this blog

Apa itu Mirrored Dance ? Well, this is it.

Kalau korang ada baca entri yang NI dengan yang NI, Video yang digunakan dalam entri tu dah di mirrored kan. Biasanya diorang created Mirrored Dance Video tu untuk diorang gunakan untuk belajar buat dance yang dalam video tu step by step. Maksud Mirrored tu ialah cerminkan atau flip-terbalikkan. Senang nak belajar step dance kalau guna Mirrored Dance Video ni. Sebab kiri dan kanan dancer di dalam video dah di terbalikkan supaya sama dengan kiri dan kanan kita. Macam dalam gambar kat bawah >


Before :)

After :)
So, bila dancer tu keluarkan kaki kiri tak ada lah korang entah apahal tiba-tiba keluarkan tangan eh kaki kanan pula. Faham ?


Biasa saya suka tengok mirrored dance video kat channel MirrorHD dan GiGiMVs.
Tapi yang paling terbaik kat SuperInfectedmushroo. Ni baru betul belajar dance step by step. Dancer dia pun cun. Erk ? haha :)











Paling suka group dancer yang ni. I was there as a audience ! Haha :) 3 tahun dulu. Perghh, lama siot. Lama juga dok mencari video ni kat YouTube. Ta…

Disebalik ketandusan idea menaip

Perghh, bosan gila lah. Nak tulis kat blog tapi tak ada idea lah pula ! Erk.
Tidur best ! :D
Apa saya merepek ni. Oh, tidak !

Muahaha. Ini lah jadinya bila dah tak ada idea nak tulis apa kat blog. Merepek sorang-sorang, confirm tiba-tiba follower korang lari seketul seorang demi seorang. <-- ini kisah benar. Haha XD

Agak-agak korang apa sebenarnya yang saya nak tulis ?
Sebenarnya, petang tadi online konon dengan niat nak tulis sebuah entri kat blog. Tajuknya lebih kurang macam ni >
Apa beza adik perempuan no. 1 dengan no. 2 ? Tapi, tiba-tiba tak ada feel pula bila nak taip sepatah dua perkataan kat entri yang tajuknya konon meletup lah sangat tu. Tiba-tiba otak rasa blank. Taip sepatah perkataan padam dua patah perkataan. Ehh ? Agak-agak lebih banyak tekan Backspace dari Enter. Dah tu asyik-asyik termenung saja. Entah apa yang dimenungkan. Tengok pokok, tengok langit, tengok atas, tengok bawah. Idea yang asalnya mencurah-curah sebelum ni, sekarang dah hilang pula. Dah lebih seja…

Pregnancy Diary : First Trimester

Bismillahirrahmanirrahim.

Syukur Alhamdulillah, sebenarnya sekarang sudah third trimester pregnant. Dah masuk 34w, dan insyaAllah bakal melahirkan MARjunior dalam masa sebulan lebih ni. Moga dipermudahkan-Nya, moga MARjunior sihat sejahtera cukup sifat hendaknya. Rezeki dan rahmat Allah dalam perut mommy ni, InsyaAllah akan dijaga, dihargai sepenuh hati.

Penghujung bulan August, 2013.
Dah dapat rasa badan lain macam, hati pun asyik rasa yang saya memang pregnant, dan bila buat pregnancy test memang confirm, positive. Masa ni still tak dapat nak bagitahu sesiapa lagi. Not even my husband. Masa ni husband jauh, dekat Ipoh. Saya di rumah mak di Beranang. Even mak ayah pun tak tahu apa apa lagi. Lama simpan.

Awal bulan September, 2013.
Baru nak bagitahu husband yang saya pregnant melalui phone call. Masa bagitahu tu entah kenapa hati rasa rapuh lain macam. Menangis non stop. Husband pujuk pun still can't stop crying. Tu la, siapa suruh duduk jauh daripada isteri. Orang rindu tau tak. …