Friday, July 22, 2011

Pi pika pika pika pika pikachu !

Maaf, tajuk di tulis dengan menggunakan bahasa Pikachu. Tak faham ? Cari kamus ! Haha :)

Since dulu lagi saya memang seorang yang sangat sangat addicted terhadap cute-ish characters ni. Terutamanya Pokemon, sebab ada characters yang comel-comel dan comel. Siap layan game Pokemon sekadar nak cuci mata tengok those cute-ish characters.
Pokemon Red, Pokemon Gold, Pokemon Platinum dan apa-apa je lah yang ada perkataan 'Pokemon' !

Tapi biasanya main takat lawan dalam Gym je, tak pernah pula sampai League. Ha ha hampeh !
image source : Komi-xi

Orang yang bertanggungjawab terhadap ke-addicted Apple terhadap benda alah ini adalah angah saya ! Dia lah yang selalu ajar saya main game ni. Sampai sekarang lekat.

Cuma sekarang ni dah tak sentuh dah game ni. Nanti kalau mak dapat tahu saya masih hadap game ni lagi, mak marah.
Haha, ye lahh kalau dah hadap game tu, confirm punya dari pagi sampai malam lah menghadap game tu.
Tak tidur pun tak apa. Keh keh keh :)

It's okay, you can take my food. I just want you to be here. Come come :) Comel gila !
image source : Komi-xi

Tapi dalam banyak-banyak characters dalam Pokemon saya paling paling paling paling paling suka kat Pikachu !
Tengok Pikachu pun suka kat Apple. I love you too, Pika :)

Argghhh, nak semua ! Nak ! Nak juga !

I love you so so so so so so so so so so so so so much, Pikachu !

Ehh, untuk I ye. Auuwwww, sweet nya you. ♥ 

Status : Married

Haha. Pi pika pika pika pika pikachu !

Ohh, by the way, thanks a lot to Fyzal Jai sebab bagitahu saya pasal 'chibi' ni.

Ok, bye. Assalamualaikum.
Nak tidur, nak mimpi pasal Mr. Pikachu !

p/s : All Pikachu image credits to : xMarisa-Fanx

5 comments:

~SpEakEr Sek0LaH~ said...

Alahai..c0melnye..nape celebi x de?ni x best ni..hehe (gedik plak aq)

azlanmatt said...

i like too... pika..pika..pikachu.. comel mcm tuannyerrr..heheheh

Apple Zara said...

@Speaker : Pikachu lagiii comel dari Celebi. haha :)

@Azlanmatt : pika pika pika pikachu. Pikachu cakap apa ntah. :)

Syarafi[skyforce331] said...

dulu pown syarafi maen pokemen tu ssampai tamat..haha...tu zaman sekolah laa

Apple Zara said...

@Syarafi : Waaa, sampai habiss. haha. Apple main tak reti la pula nak sampai habis. :D

Follow Dashboard